Vlasveen RODEN

Vlasveen RODEN

vraagprijs

€ 189.500 Kosten koper
Vlasveen RODEN

Omschrijving

Te koop: Woon-werk kavel aan het Vlasveen 10, Roden

Ontdek de perfecte plek om jouw droomhuis en werkruimte te creëren! Deze prachtige woon-werk kavel, gelegen aan het Vlasveen 10 te Roden, biedt jou de mogelijkheid om te genieten van het beste van beide werelden. Met een ruime oppervlakte van circa 1355 m², is deze kavel de ideale locatie om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden.

Locatie:
Deze woon-werk kavel is gunstig gelegen in een rustige en groene omgeving, ideaal voor een harmonieuze balans tussen wonen en werken.

Woon-werk mogelijkheden:
Met een oppervlakte van 1355 m² biedt deze kavel voldoende ruimte voor zowel een comfortabele woning als een professionele werkruimte. Of je nu een eigen bedrijf wilt starten, een atelier wilt inrichten of gewoon extra ruimte nodig hebt voor je hobby's, deze kavel kan aan al jouw woon-werk behoeften voldoen.

Mogelijkheden en ontwerp:
Deze ruime kavel biedt talloze mogelijkheden om jouw droomwoning en werkruimte te realiseren. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp het perfecte huis dat aan al jouw wensen voldoet. Met voldoende ruimte voor een tuin, parkeerplaatsen en eventuele uitbreidingen, kun je hier echt jouw ideale leefomgeving creëren.

Voorzieningen:
Het Vlasveen 10 profiteert van een uitstekende bereikbaarheid en nabijheid van diverse voorzieningen. Winkels, scholen, restaurants en recreatiemogelijkheden bevinden zich allemaal op korte afstand, waardoor je kunt genieten van het comfort van het stadsleven en de rust van de natuur.

Vlotte verbindingen:
De locatie van deze woon-werk kavel biedt uitstekende verbindingen met nabijgelegen steden en dorpen. Of je nu naar Groningen, Assen of andere omliggende plaatsen moet reizen, je bent binnen korte tijd op jouw bestemming. Ook de nabijheid van snelwegen zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de rest van Nederland.


Voor meer informatie, neem contact op met:
Makelaardij van Hoogen
Telefoonnummer: 050-5019030
E-mail: info@vanhoogen-roden.nl

Specificaties

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 189.500 Kosten koper

Deel op social media

Plan bezichtiging
voor: Vlasveen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy