Kraneweg 11 GRONINGEN

Kraneweg 11 GRONINGEN

huurprijs

€ 1.350 Per maand excl. € 250 servicekosten
Kraneweg 11 GRONINGEN

Omschrijving

Te huur: Kantoor-/ praktijkruimte met monumentale allure aan de Kraneweg 11, 9718 JC in Groningen.

Bent u op zoek naar een representatieve kantoor-/ praktijkruimte nabij het centrum van Groningen? Dan is deze kantoor-/praktijkruimte aan de Kraneweg 11 de perfecte locatie voor uw bedrijf. Met een ideale ligging nabij het centrum, uitstekende bereikbaarheid en een scala aan voorzieningen in de buurt, biedt dit gebouw een uitstekende werkomgeving voor allerlei soorten bedrijven.

De kantoor-/ praktijkruimte is zeer goed bereikbaar door de nabijheid van busverbindingen en de op- en afritten van en naar de ringweg. Het voormalige herenhuis kenmerkt zich door haar nog enkele bewaard gebleven decoraties uit de tijd van de vorige eeuw en is gelegen op een fameuze plek in Groningen.

Kortom wacht niet langer en maak van deze kantoor-/ praktijkruimte uw nieuwe zakelijke thuis in Groningen!

Voor de verhuur beschikbaar:

• Kantoor-/ praktijkruimte van circa 88 m² v.v.o. € 1.350,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW.

LOCATIE:

De kantoor-/ praktijkruimte is gelegen aan een drukke doorgaande weg door de Schildersbuurt van Groningen. De Schildersbuurt is gelegen op loopafstand van de Westerhaven met o.a. de Primark, Mediamarkt, Albert Heijn, Kruidvat, Hema en het bruisende stadscentrum van Groningen. Daarnaast is het object op loopafstand van het Noorderplantsoen gelegen.

BEREIKBAARHEID:

Door de ligging aan de doorgaande weg door de Schildersbuurt is het object zeer goed te bereiken zowel met de auto, openbaar vervoer als met de fiets. In de Kraneweg zijn meerdere bushaltes aanwezig vanwaar meerdere keren per uur bussen van en naar het Centraal Station van Groningen rijden.

OPLEVERINGSNIVEAU:

Hoogwaardig opleveringsniveau, de kantoor-/praktijkruimte is turn-key en zo in gebruik te nemen.

BTW:

Huur vrij van BTW is mogelijk. De huurprijs wordt dan opgesplitst, waarbij de huur wordt vermeerderd met 5% BTW compensatie. Over de servicekosten is altijd BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:

De servicekosten bedragen € 250,- per maand te vermeerderen met BTW voor het verbruik van gas, water en elektra (inclusief vastrecht).

LEVERINGEN EN DIENSTEN:

Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):

• Gas, Water- en Elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimte(n).

GEBRUIK EN BESTEMMING:

Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

ZEKERHEIDSSTELLING:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

HUURTERMIJN:

Minimale huurperioden van telkens 5 (vijf) jaar (een kortere huurperiode is bespreekbaar).

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:

Wederzijde opzegtermijn bedraagt 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurperiode.

BETAALTERMIJN:

Huur en servicekosten dienen per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

INDEXERING:

Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BIJZONDERHEDEN:

• Het object betreft een Beschermd Stads- en Dorpsgezicht en een Beeldbepalend Pand;
• Er zijn recent 6 (zes) zonnepalen op het pand geplaatst, ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en het dak is recentelijk vernieuwd en geïsoleerd.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Specificaties

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.350 Per maand
excl. € 250 servicekosten

Deel op social media

Plan bezichtiging
voor: Kraneweg 11

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy